تعمیرات مودم مبین نت | تعمیر مودم ایرانسل | تعمیر مودم جیبی | تعمیرمودم وایرلس مرکزتعمیرات مودم

مرکزتعمیرات مودم

مودم های رومیزی

مرکز تعمیرات تخصصی مودم

همان طور که همه می دانیم کامپیوترها در زمان حال حاضر بیشترین کاربرد را دارند و تمامی کارهای محاسباتی و حساس و که نیازمند دقت بالا می باشد بر عهده کامپیوترها می باشد.این وسیله های قدرتمند و پر ارزش در کارشان بی نظیر عمل می کنند و به این ترتیب سرعت بسیار بالایی به کارهای انسان ها در حرکت رو به جلو داده اند.خب جهان بزرگ است و حتی رایانه ها هم نیازمند هستند که اطلاعات خود را به اشتراک گذارند و برای همین منظور با هم ارتباط برقرار کرده اند و  یک شبکه بزرگ را تشکیل داده اند و به این ترتیب اطلاعات خود را تبادل می کنند.

مانند دنیای حقیقی که هرکسی نیز دارای آدرس و مشخصاتی منحصر به فرد مانند کد ملی و …. است در دنیایوجازی هم همینطور بوده و هر کامپیوتر – داده و یا قطعه ای هویت مخصوص به خود را دارد تا با استفاده از آن توسط دیگر دستگاه ها شناسایی شود.شبکه ای که هم اکنون ما می شناسیم و همه ما به نحوی با آن درگیر هستیم شبکه جهانی اینترنت است که خود یک دنیایی حتی بزرگتر از دنیای حقیقی ما و حتی پیچیده تر از آن می باشد.

برای این که یک کامپیوتر بتواند با شبکه ارتباط برقرار کرده و به تبادل اطلاعات بپردازدبایستی از ابزراهای مخصوص اتصال استفاده کند و خود سخت افزار رایانه مستقیما با شبکه در ارتباط نیست و به عبارتی از یک میانجی استفاده میکند.این قطعه واسط کارت شبکه – و یا مودم است.مودم ها دستگاه هایی هستند که با دارا بودن تمامی امکانات لازم جهت ارتباط با شبکه این قابلیت را به کامپیوتر ها داده اند تا رایانه ها بتوانند به صورت پایدار و مداوم با شبکه در ارتباط باشند و به تبادل اطلاعات و داده ها ادامه دهند.

مودم ها بنابر نیاز به مدل های گوناگونی طراحی و ساخته شده اند و اگر بخواهیم آن ها را دسته بندی کنیم به چهار دسته تقسیم می شوند که در اینجا نام می بریم.

۱ – مودم های داخلی (indoor)

این نوع مودم ها در داخل محوطه و یا ساختمان قرار میگیرند تا دستگاه های دارای قابلیت اتصال مانند لپ تاپ ها و انواع رایانه ها به آن متصل و از طریق این مودم به شبکه اینترنت وصل باشد.

۲-مودم های خارجی (outdoor)

این مودم ها در خارج از ساختمان وصل می باشند و معمولا شرکت های ارائه دهنده اینترنت (ISP) ها در زمان سرویس دهی به کار بر در زمان خرید مدلی مورد نیاز را در اختیار کاربر قرار می دهد تا با اشتفاده از آن به آن ISP وصل و از طریق این شرکت به اینترنت متصل شود.

۳- مودم های رومیزی (DeskTopModem)

این مودم ها هم از زیر دسته مودم های داخلی بوده که معمولا شرکت های خدمات ADSL از این گونه مودم ها در ارائه سرویس اینترنت خود بهره میبرند این مودم ها هم به صورت کابلی و هم وایرلس قابلیت اتصال رایانه ها به خود را دارا می باشد.

۴- مودم های جیبی و یا همراه

این گونه از مودم ها برای متحرکت بودن ساختهشده اند به گونهیای که می توانید همه جا به اینتر نت متصل باشید و بیشتر از خدمات شبکه های تلفن همراه بهره می برند به این صورت که شما با قرار داده سیم کارتی که خدمات اینترنت را روی آن فعلا کرده اید در این مودم میتوانید به شبکه وصل باشید و خب همان طور که میدانید سیم کار هم یک شبکه متحرک است.این مودم ها در مدل مدل های مختلفی ساخته شده اند و گستردگی زیادی داشته و فقط به این موارد گفته شده ختم نمی شود.

خودتان اگر علاقه مند هستید می توانید در اینتر نت به دنبال اطلاعات بیشتری در رابطه با انواع مودم ها و کارتهای شبکه جستجو کنید و به اطلاعات جالبی در این رابطه دست خواهی یافت.

در زیر هم چهار دسته اصلی مودم را ببینید!

مودم های InDoor
مودم های InDoor
مودم outdoor
مودم outdoor
مودم های رومیزی
مودم های رومیزی
مودم جیبی
مودم جیبی

مرکز تعمیرات مودم یک مرکز تعمیرات تخصصی تجهیزات شبکه است که می توانید در صورت بروز هر گونه مشکل برای دستگاه اتصال شبکه خود ( مودم) با این مرکز تماس بگیرید.

تلفن های تماس : ۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱

آدرس مراجعه » تهران-میدان انقلاب بسمت میدان آزادی-خ جمالزاده شمالی-تقاطع نصرت-ساختمان ۹۸-واحد۳
۰۲۱۶۶۹۲۲۳۷۹—–۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱